2017. augusztus 15., kedd

Szisztok!

Kasza Ádám vagyok az Ötletkuckó kézművesbolt vezetője.
Ez már egy nagyon régi blog, ahogy a bolt is elég hosszú múltra tekint vissza.
A boltot Édesanyám, Ujvári Brigitta nyitotta 2004 Októberében, Gödöllő központjában, egy picike 8 négyzetméteres üzletben. Azóta több költözésen vagyunk túl, hogy jobban és jobban ki tudjuk szolgálni a vevői igényeket, hogy szélesebb legyen a választék.
A jelenlegi helyre 2011-ben költözött a bolt, azóta itt működik töretlenül.
Idén Édesanyám úgy döntött, hogy nem tudja tovább vinni a boltot, mivel nagyon sokat voltam itt és segítettem ezért kerültem a képbe mint új vezető, hogy új lendületet, kicsit más szemléletet vigyek a bolt életébe.
A bolt átvétele átalakulásokkal, változásokkal jár. Próbálom tudásban Édesanyám tapasztalatait megjegyezve ugyan azt a színvonalú kiszolgálást nyújtani, és nagyon sok új ötletem is van.
A bolthoz már többféle módon csatoltunk alkotó házat, valami mégis mindig hiányzott.
Most az némi átalakítással a bolttól elválasztva mégis a részeként egy kellemes hangulatú otthonos műhelyt alakítottunk ki, ahol foglalkozásokat tartunk, vagy, tarthat az akinek megvan a kellő hozzáértése :)
Az üzlet a Gödöllői piac mellett az SZTK mögött van.
A ház ahol vagyunk régen üzlet és lakóház volt, most üzletház egy hangulatos kertel, tóval. Ide költözésünk után megnyitott a bababizományi bolt Ruhakuckó néven, majd a Csudabolt is, ahol öko tisztító- és mosószerek, valamint az otthon készülő szappanok és kozmetikai termékek alapanyagait szerezhetitek be. Üzletházunk átvételi pontja a Zsámboki Biokertészetnek, ahonnan minden héten friss bio zöldségekhez és gyümölcsökhöz juthattok. Emiatt a sokféle, leginkább családhoz köthető tevékenységek miatt kapta a ház a Fészek Családi Üzletház nevet.
Őszintén remélem, hogy mindenkinek a javára válik a változás. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A nagy Elefántcsont teszt

A boltban sok újdonság van, amiket mind mind szeretnék megmutatni nektek. Mai bejegyzésemet az elefántcsont gyantának szentelem. Megmutatom...